Planera maten för studentfesten

Vi närmar oss studenten med raketfart och det gäller att börja planera för detta om ni inte redan börjat. Att planera maten för studentfesten kan bli enkelt om ni väljer att använda er av catering. Detta kan vara ett smidigt sätt om man inte har tid och ork att stå vid spisen och förbereda detta firande.

Om ni bor i Malmö eller Lund med omnejd så kan ni med fördel kolla vad CaterKing har att erbjuda. De arbetar med olika leverantörer så det är ett bra utbud på vad som kan beställas till er studentfest. Välj för hur många som det ska beställas för och tidpunkt när ni hämtar er mat. Det kan så klart beställas frukt- och ostbrickor som kan vara bra till minglet innan festligheterna börjar. Även efterrätter går att beställa. Allt som ni kan tänkas vilja ha för just er studentfest.

Fördelen att beställa catering är att ingen behöver lägga en massa tid på matlagning. Och hur roligt är det att stå i köket när alla gäster är på plats för att fixa med det sista. Med catering så kan alla vara med från början till slutet. Se till att beställa ordentligt med mat så det räcker och gärna blir över. Det finns inget tråkigare om det inte finns tillräckligt med mat när man bjuder till fest.