Frystorkad frukt som mellanmål

Frukt betraktas som naturens godis. Det är utsökt, näringsrikt och sötat med helt naturligt socker. Frysta frukter har bevisats gång på gång bevara näringsämnen, och torkad frukt är ett bra alternativ för mellanmål, välj portionsstorlekar och den osötade sorten.

Varför frystorkad frukt är bra för dig

Frusen och frystorkad frukt är ofta mer näringstät än deras färska motsvarigheter. Frukt plockas upp under rätt säsong och frystorkas för att kunna bevara alla näringsämnen. Frystorkad frukt behåller de flesta av sina näringsämnen. Dessutom har frystorkade frukter en naturlig sötma och smak så det finns inget behov av tillsatt socker eller andra tillsatser. Nämnde vi att frystorkad frukt är full av fiber? Att inkludera rätt mängd fiber i din kost är avgörande för att reglera matsmältningssystemet och hålla kolesterolnivån låg. Så de är läckra, fulla av fiber och fulla av näringsämnen.

En hälsosam kost

Oavsett om du väljer färsk eller frystorkad frukt, se till att du inkluderar den i din kost. Frystorkad frukt som är hälsosam för dig och bekväm för din livsstil. Eftersom den enda ingrediensen i frystorkad frukt är själva frukten, innehåller den inte ytterligare socker, sötningsmedel eller konserveringsmedel. Resultatet är skuldfritt och AlltGott mellanmål som du kan njuta av när som helst.