Boosta din hälsa med Rawfood

Vi har nog de flesta klart för oss att vår kost har betydelse för hur vi mår. Alla är vi olika och du kan boosta din hälsa med Rawfood. Vad är då detta? Det är livsmedel och inte på något sätt har hettats upp till mer än 42°C. Om det blir varmare ön så kommer det bli ett bortfall av näringsämnen.

När man pratar Rawfood så är det oftast rena livsmedel som man pratar om. Bland annat grönsaker, frukt, nötter, alger och groddar. Genom att äta mer naturlig föda så kommer detta att underlätta vår matsmältning och ge oss mer energi. Vi närmar oss påsken och det innebär en massa mat hos de flesta. Varför inte testa på något nytt på påskbordet som kan hjälpa oss att må lite bättre. Vi kanske har haft en tradition att äta mycket fet mat under våra högtider och inte mått så bra av detta.

Det går att skapa en förändring i livet och genom att förändra våra kostvanor så kan vi må mycket bättre. Nu kanske man inte behöver byta ut allt till påsken utan bara delar av vad man vanligtvis brukar äta under påsken. Genom att succesivt förändra så kommer det mest troligt att kunna hålla i sig och bli en naturlig del av kostcirkeln. Snabba förändringar har en förmåga att bli kortlivade. Hämta inspiration från andra som också valt att ta in Rawfood i deras liv. Man kan också gå kurser hur man bästa använder sig av Rawfood.